Prieš ir po

IMG_0924

Pirmiau parašiau angliškai. Paskui pamaniau – tingiu rašyt daugiau (šiandien tingėti yra normalu, +43,3 ir turbūt dar šyla), tegul už mane google parašo, t.y. išverčia. Žinau, kad tai jau nenaujas užsiėmimas, versti ir iš to juoktis, bet tikrai įdomu išverst savo pačios tekstą. Negaliu čia neįkelt vien dėl juokingumo:
Man patinka piešimo ant porceliano. Tai lygaus paviršiaus … Ir aš turiu tai puikus butelis – vaza iš garažas pardavimas. Aš rinkti skirtingus dalykus galėčiau remtis per metus ar daugiau. Dabar manau, kad reikia baigti visus šiuos projektus ir atsikratyti dalykų, tik, kad daugiau vietos. „Nusiraminkite ir vykdyti“ buvo plakatas Britanijos vyriausybė išleido kaip motyvacijos ir paskatinimo žmonių 1939 metais iki karo. Ji turi įdomią istoriją, skaityti daugiau čia. Bet dabar tai buvo per dažnai visur. Tikriausiai, nes labai gražus tipografijos, kai šviesą nostalgija ar kažkas. Norėjau išimti spausdinimo, bet nagų lako valiklis, vaitspiritas ir kiti skysčiai neveikia. Kita idėja buvo šiek tiek daugiau nei dažyti. Ir tada karūną man davė idėją.

Na kuo puikiausiai supratot ar ne? Žodžiu, prisikaupė namie visokių nebaigtų projektėlių, bandau susitelkt ir viską baigt ir atsikratyt dalykėliais, vien tam, kad vietos daugiau būtų :):):)

IMG_0976

Ir ta karūna pametėjo man mintį. Štai.

IMG_0974

IMG_0975

Iš kitų pusių.

Įrašo “Prieš ir po” komenatarų: 1

Komentavimo galimybė išjungta.